За нас

Сайтът https://pensioner.bg е създаден с много желание и ентусиазъм по идея на Радка Тотева – активна дама в зряла възраст, която стои зад него и като негов собственик.

Сайтът е замислен като социален проект за хора в зряла възраст и представлява специално онлайн пространство, в което те да имат достъп до актуална, полезна и интересна информация, да общуват помежду си като част от една общност, да се включват в клубове по интереси и форуми по различни теми, които ги вълнуват, и да си помагат.

Периодът след пенсиониране и раздялата с професионалната ангажираност е тежък за всеки човек. Обикновено се характеризира с намаляване на активната дейност и липса на комуникация извън семейството. Целта на сайта е хората да се преодолеят по-леко този момент. Пенсионерите да имат възможност да откриват хора със сходни интереси, да четат актуална и полезна информация и да имат достъп до съдържание създадено специално за тях.

Надяваме се да използвате сайта с удоволствие, да се наслаждавате на един интересен и динамичен, изпълнен с нови идеи свят.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial